Dapatkan kod warna CMYK, RGB, HTML dengan cepat dan mudah dengan memuat naik imej dan menyeret kursor tetikus anda ke warna yang anda mahu, dan lihat kod warna bersama dengan pratonton warna di bawah butang muat naik imej.
 

HEX Code:

RGB Code:

HSL Code:

CMYK Code:

Muat naik dan Klik pada gambar di bawah.

color palette


Image-Color-Picker.com ialah aplikasi dalam talian berasaskan web yang dicipta untuk memudahkan pengguna seperti pereka grafik atau pereka web untuk mengetahui kod warna pada imej atau logo, tanpa memasang perisian seperti Adobe Photoshop, Illustrator, CorelDraw, MS Paint, GIMP apa sahaja ( Alat ini berfungsi sama seperti alat penitis mata).

Kelebihan alat dalam talian ini dibuat semudah mungkin untuk pengguna, dan boleh memuat naik dengan cepat, kerana ia kekal disimpan pada peranti anda, aplikasi ini hanya melihat imej tersebut daripada pelayar peranti anda dan tidak disimpan pada pelayan kami. Aplikasi ini sangat disyorkan untuk pereka grafik dan pereka web. Jika anda suka, bantu kami berkongsi alat dalam talian ini dengan rakan anda.

[Sassy_Social_Share total_shares=”ON”]

Bagaimana nak guna


1. Klik butang Muat Naik. Klik butang Muat Naik, tetingkap baharu akan muncul, pilih imej untuk dimuat naik, kemudian tekan butang OK atau Buka, ia akan dimuat naik secara automatik. Format fail yang diterima ialah JPG, JPEG, GIF, PNG.

2. Pilih warna. Seret kursor tetikus silang pada imej yang telah anda muat naik dan klik untuk mengetahui kod warna.

3. Lihat Hasil. Selepas warna yang anda mahu dipilih, anda boleh melihat pratonton dan keputusan kod HEX (HTML), RGB, HSL dan CMYK.

Simple to pick your image color code
[pt_view id=”d101aeeh3c”]
Get Chrome Extension